Acne gydymas – jums yra ką valgyti

parašė , 2011-10-22 22:32

Yra senosios sakydamas: “Jūs esate, ką valgyti”, kuri negali būti tikras kai kalbama spuogai išsiveržimą. Manyti, tai ar ne, dauguma žmonių, ypač paauglys nėra tinkama mityba, planą. Dėl to, jų kūno trūksta tinkamai sumos ypatingos svarbos vitaminais ir mineralais, savo kūno reikia ginti nuo spuogai išsiveržimą. Spuogai yra indikatorių ir rodo, kad jūsų kūno nėra Sveiki kaip jūs manote. Jei norite mėgautis nesuterštas, sklandžiai, Tryskający odos ir sveiko gyvenimo, jums tikrai reikia valgyti gerai subalansuota mityba, ir skirti save į aktyvios gyvensenos mėgėjams.
Kai norite atsikratyti spuogai iš jūsų oda, pirmas dalykas, ką jums reikia padaryti turi turėti žvilgsnis į dabartinę dietos maistingumo vertė. Gydyti spuogus su medicina yra nėra tinkamas būdas. Iš tiesų, jis gali sukelti atšiaurių šalutinis poveikis ant odos ateityje. Šiame straipsnyje jūs sužinosite kokios maisto produktų, kad jūs turėtų pašalinti iš savo mitybos ir kokių rūšių sveiką maistą, kad jums turėtų integruoti į jūsų dietos.

Maisto produktų, kad riebalų perteklių, aliejų ir cukrų turėtų būti pašalinti iš jūsų dietos planus. Šie maisto produktai (pvz., junk maisto) galite katastrofos siaubti savo odos ir sveikatos. Nors nėra neigia, kad šie maisto produktai yra skanus ir įdomus valgyti, tačiau jie turi būti vengiama visų išlaidų, jei norite turėti sveiką odą. Šie maisto produktai pakeisti maisto produktų, kad yra natūralus ir sveikas.

Kai kas nors mačiau mažytė spuogas popped iš savo odos, pirmieji maisto, kad jis bus kaltų yra šokolado. Tai yra tikrai populiarus Przesąd, kad buvo paleisti per daug kartų. Net ir šiuo metu, “šokolado mitas” nėra visiškai įrodyta sukelti arba pablogėti spuogų būklę. Visi į klaidingas yra tiesiog tik spekuliacijos. Taigi, jei jūs ne valgyti šokoladą per metus, priimti keletą įkandimų bus ne pakenkti jums.

Gerai, dabar jūs žinote, turėtumėte vengti maisto produktus. Taigi, kokios sveiką maistą, kad jums reikia eiti? Na, ekologiškų maisto produktų yra jūsų atsakymą. Rekomenduojama vartojančiomis šviežia, sveika maisto pavyzdžiui, vaisių ir daržovių. Dauguma asmenų patirtis labai sėkmingas įtraukiant ekologiškų maisto produktų į jų mitybos. Priežastis, kodėl organinių maisto produktai yra taip gerai jūsų kūno yra daugiausia dėl to, kad jie neturi jokių įdėtų cheminių medžiagų, konservantų ar galimą toksinų, kurie gali turėti įtakos jūsų odos ir kūno kai jūs vartoja jas. Be to, šie organinių maisto produktai yra būtinas vitaminų ir mineralinių, kad bus teigiamai naudinga savo kūno ir sveikatos.

Atsižvelgdama gerai subalansuota mityba yra geras, bet ne pakankamai gera, kad. Turėti optimalaus rezultato, jums turėtų įskaitant papildai į jūsų kasdienį sveikatos režimas. Paprastai vartojančiomis papildų tinka visiems, bet kad būtų saugi, turėtumėte pasitarti su savo vietos sveikatos teikėjas ir gydytojo tinkamai gairių ir nurodymų. Vitaminas e neabejotinai yra vitamino, kad jums turėtų įtraukti į savo sąrašą, jei norite įtraukti leidinio į jūsų sveikatos tvarkaraštį, nes padidina savo odos sveikatos gydymo ir pašalinti randus spuogai.

Visada rekomenduojama jums gerti bent 8 uncijos stiklinėje vandens kasdien. Jei esate nėra geriamojo kad daug, jums yra ne hydrating jūsų kūno į sveiką išplėsti. Nes jums padarė nėra tinkamai hidrato, jūsų odos turi sumokėti kainą. Lengva pasakyti, ar kas nors turi pakankamai gerti vandens kiekvieną dieną, ar ne. Kažkas, kas pjūklai pakankamai vandens, jo odos linkζ atrodo Tryskający ir šviežios. Žinoma, geriamojo natroninė arba cukringas sporto gėrimai neįskaičiuojami, kaip papildoma natrio ir cukrų gali būti žalinga jūsų sveikatai.

Sužinokite daugiau pažangių ir veiksmingas gydymo būdas su spuogai Nr daugiau vadovas. Išsamus patikrinimas ir analizė, apsilankykite: žvaigždė-info2.com

Rašyti komentarą