Troškinti maisto patiekalai geriausia
Kai kurie idealus vaikystės atsiminimai yra, vilkdami iš jos ketaus troπkintuvas ir generuoti kai idealus plakta kiaušinių ar grilowanym sūrio sumuštiniai bet kada prieš močiutė. Ji žinojo kaip sezonas ketaus troπkintuvas tinkamai, kad net stickiest maisto elementus jokiu būdu klijuoti ant paviršiaus, ir oh kaip viskas tik zakosztowali taip žymiai didesnis. Šie ketaus skillets būtų buvę iš nelipnius paviršių ir yra žymiai daugiau Sveiki nei nelipnius kaušeliuose naujesnes versijas.
Kodėl reikia jums laikotarpį ketaus troπkintuvas?
Ketaus skillets turi būti patyręs dėl į tai, ji padeda netoli, troškintuvas poras ir gali padaryti didžiausią nelipnius paviršiaus plotą. Be to, jis turi naudos sveikatai, kad minutę straipsnių geležies įvežami į maitinimas, kurios tampa virti lėkštę, ir tai yra puikus padėti padidinti geležies – ypač puikus asmenims su anemija, suma
Ir svarbiausia, tiksliai assaisonnement ir palaikant šią formą troškintuvas skydeliai ji paieškos aprūdijęs.
Žmonių, kurie nežino, kaip sezonas ketaus troπkintuvas, yra kai kurie tikrai paprasta veiksmų, kurie yra:
1. Už naują troškintuvas, plauti, tai su lengvu Neabrazyvinis muilo h2o atimti bet lipnios iš pakuotės ir šlapiu su metalo vilna – tai tik laiko, kad galėtų būti panaudotas dėl šio troškintuvas reikia muilo ir geriamojo vandens. 2. Sausos ir troškintuvas visiškai, ir nustatyti labai danga kiaulinių taukų, riebalų arba augalinio aliejaus ant lėkštės, taip, kad vidinis paviršius yra visiškai padengtos. trys. 350Ã krosnelėje šilumą?Ā ° F (nors ten yra daug nesutarimas dėl masyvo ir ji gali būti visur iš 250Ã?Ā ° F į 500Ã?Ā ° F tarp skirtingų virėjai). 4. Nustatyti troškintuvas, apverstas dėl geriausių stovo ir padaryti įsitikinęs, ten yra Slapukas lapas pagal stelažą išvengti bet varvančių dėl į spintą, vien tik. 5. Palikti, kad didesni už vieną pirma iki dviejų keletą valandų. 6. Eliminateand atidėta atvėsti visiškai prieš dirba.
Kaip tik į troškintuvas buvo patyręs, ji privalėjo, jokiu būdu būti nuplauti dar kartą muilo ir vandens. Vietoj to švarios ir troškintuvas pagal Wycieranie ją su drėgnu popieriniu rankšluosčiu po kiekvieną vienkartinio naudojimo. Jei maisto produktai ir toliau laikytis, jis tikrai yra gera koncepcija laikotarpį ir troškintuvas dar kartą – 2 žingsnis, pradedant ne šlapiu jį dar kartą su plieno vilnos arba plovimo su muilas ir h2o. Šį kartą, nustatyti druskos į į troškintuvas ir rub jį su popieriaus miestas, tada vėl iš naujo taikyti kiaulinių taukų, riebalų ar aliejaus, šilumos ir leisti visiškai atvėsinama iki dirba.
Vienas pirmiausia fantastinis privalumų, kad ketaus troπkintuvas, kad yra vis dar nesuderinta bet kurioje kulinarija naujausias technologijas, yra visiškai net šildymo, troškintuvas daro. Yra gana daug pažangą, ir net dabar nė vienas yra kaip saugų (taip pat being-wise) su ketaus, ir nė vienas šilumos tolygiau. Tai padeda padaryti fantastinis dovanos nauja sponsa arba namas atšilimas šiuo, bet bus teigiamas, jie žino, kaip į sezonas ketaus troπkintuvas, tik iki jie pradeda, naudojant šį nuostabų dokumentą. assaisonnement ketaus troπkintuvas