Diabetas dietos
Bendrieji su maistu patarimai:
Apskritai svarbu galvoti apie sveiką mitybą ir aktyvų gyvenimo būdą. Jei esate antsvorį turi didesnę riziką susirgti diabetu. Tada svarbu bando prarasti svorio, mažinant suvartojamų kalorijų ir didinti fizinį aktyvumą. Ir maistas turėtų būti apskaičiuotas liesos mėsos, žuvies, kiaušinių, grūdų, daržovių, vaisių ir mažas riebalų kiekis pieno produktų. Kadangi diabetu sergančius žmones, padidėjusi rizika širdies ir kraujagyslių ligos, tipo ir riebalų kiekis yra taip pat labai svarbu. Maisto produktų, pavyzdžiui, ryžių ir bulvės yra daug kas vadinama “greitai carbs”. Tai veda prie staigus kraujyje, jūs turėtumėte būti atsargūs su šio valgyti dideliais kiekiais. Piene yra pieno cukraus (laktozė), taip pat lemia palyginti greitai kraujyje kilimo
Šis augimas kraujyje nėra kaip aukštas, kaip kai vartojančiomis tokį patį reguliariai cukraus (sacharozės) kiekį.
Pieno ir diabetas:
Pieno ir pieno produktų, kuriuose yra daug svarbių maistinių medžiagų. Kalcio, jodo ir keletą b vitaminų yra tarp šių. Pieno produktų prisidėti daugiau nei 70 % kalcio suvartojimo tipiškų Norvegijos mitybos. Jei pieno produktų yra praleisti visiškai ar iš dalies iš raciono bus ypač sunku patenkinti kalcio reikia. Daug žmonių diabetu sergantiems manyti, kad jie ne gerti pieną, kuris yra neteisingas. Piene yra laktozės ir laktozės bus, kaip kiti cukrūs paprasta įtakos kraujyje. Dėl šios priežasties, žmonės, kurie turi diabetas ne gerti daug pieno vienu metu. Jis tik baudą gerti stiklo pieno su valgio ir per dieną galite gerti pieną, kuris yra lygiavertis ½ litrų akinius 2-3.
Pasirinkti lengviausio pieno variantai:
Jis rekomendavo, kad bendrosios populiacijos, pasirinkti liesos pieno variantas. Tai taip pat yra geras konsultacijas, diabetu sergančius žmones, turėtų apriboti savo suvartojamų riebalų. Extra-FAT pieno ir nugriebto pieno yra gera alternatyva. Yra atitinkamai liesos fermentuotų veislių. Laktozės kiekis paprastai yra tas pats saldus ir fermentuotus produktus. Jei pasirinksite tematikos rūgščiąsias variantas turėtų būti tačiau atsiminkite, kad šie taip pat būti pridėta cukraus, kad bendras cukraus kiekis yra didesnis. Kaip išvengti kraujo cukraus pakilti turėtų būti pasirinktas troškulį gerti vandens.
Kaip alternatyva pieno sūris:
Yra tiek daug kalcio ir du skiltelės sūrio (10 gramų skiltelės), stiklo, pieno, svarbus kalcio šaltinis sūriui. Kietosios geltona sūrių sudėtyje nėra laktozės, tik baltymų ir riebalų įvairaus kiekio. Yra daug įvairių sūrių rinką, ir tai galima pasirinkti liesas modelis su tik 10 % riebalų arba veislių, kurios yra lengvai ir juose yra maždaug 17 % riebalų. Daugelis sūrio pastos yra liesos ir lygiai taip pat kaip sūris geras kalcio šaltinių. Čia yra produktai, iki 3 % riebalų. Sūrių nerekomenduojama kasdieniniam naudojimui diabetu sergančius žmones, dėl didelio riebalų kiekis. Sūris ir pirmininkas yra koncentruotų šaltinių laktozės ir bus padidinti kraujyje. Šie gaminiai turėtų būti praleista arba mažais kiekiais naudojami.
Sveikatos straipsniai
Sveikatos mokslų
Sveikatos patarimai