Kaip grotelių viščiukų krūtinėlių sveikas maistas

parašė , 2011-11-19 15:05

Vištienos yra vienas iš pirmasis pasirinkimas kepimo ir sveikatos sąmoningai patiekalų. Jei tinkamai paruošti, viščiukų krūtinėlių yra daug baltymψ ir mažai riebalų. Pagrindiniai žodžiai čia yra “tinkamai paruošti”. Jei nėra tinkamai virti vištienos gali būti padengti ligos maisto šaltinis. Kai kurių kitų aplinkybių, kai kepimo viščiukų krūtinėlių yra ar palikti odos ar pašalinti jį ir pasirinkti organinių produkto ar ne. Pašalinti odos nekalbama apie dauguma esančios viščiukų krūtinėlės riebalų, tačiau ji daro mėsos labiau pažeidžiamas šilumos. Taikant šį receptą mes prielaidą, oda buvo pašalintas. Organinių vištienos buvo padidintas Nr steroidų, antibiotikais arba kitų nepageidaujamų cheminės medžiagos, naudojamos procese. Nors kainuoja šiek tiek daugiau, organinių vištienos yra sveikesnės produkto savo šeimos

Į krūtinę pasirengti virimo yra gana lengva. Nuimkite odą ir praskalaukite krūtinėlės pagal šaltas vanduo, ir net sausas. Atminkite, kad plauti rankas po perdavimą viščiukų krūtinėlių ir išvengti atsitiktinio kryžminio užkrėtimo jūsų įrangos pakuotės. Kiek pastangų, jūs įdėti į parengti vištienos yra jums. Yra dešimtys marinades ir rubs ten, nekalbant apie tiesiog patyręs variantą su druskos, pipirai ir citrinos skonio. Kai prepped vištienos faktinis virimo laikas yra minimalus viščiukų krūtinėlių.

Pirmasis žingsnis per kepimo nieko yra švarus grotelių. Prieš jums kada nors šviesos jūsų grotelių į groteles turėtų būti parengtas švarus. Kai tai yra iš kelio, naudoti skiaute, jūsų žnyplės ir naftos naftos jūsų groteles. Užšaldyto vištienos neturi daug riebalų ir tai padės išlaikyti nepriliptų į grotelių verdant. Iš kitos pusės riebalų trūksta ketina užkirsti kelią gaisro deglo kiekvieną kartą, kai riebalų patenka į anglis arba liepsna. Vieta patyręs viščiukų krūtinėlių grotelių šilčiausias pusės dvi minutes paliesdami juos. Nuolat velniškas į krūtinę tik nesukels netolygus virimo, bet bus padaryti mažiau kvapą suteikiančios pateikimo vėliau.

Po dviejų minučių panaikinti kiekvieno krūties ir jį pasukti 45 laipsnių ant grotelių. Leiskite vištienos, 2-4 minučių prieš tekinimo vištienos maistą. Tai turėtų pagaminti grotelių ženklų, kuriems prekės kiekvienas kapitonas, grotelių ženklas tinklelio! Kartokite su viščiukų krūtinėlių ir pašalinti juos iš šilumos. Mėsa turi būti vidaus temperatūra 165 laipsnių Farenheito, kad tam tikrų virti tinkamai. Leisti vištienos poilsio, 2-3 minutes perskirstyti sultys ir jūs turite skanūs ir Sveiki valgio.

Apsilankykite svetainėje sužinoti geriausia informacija apie vištienos marinatas vynu receptas ir kitų tipų vištienos receptus.

Rašyti komentarą