Kurį metodą pasirinkti gauti realią omarų uodegų skonis
Relishing geras maistas yra visi noras. Tačiau kai kurie mitybos apribojimų, tampa sunku jiems mėgautis skanūs patiekalai. Šis nes tame etape netinkamo sveikatos, skonio reiškia didesnę cholesterolio ir kalorijų, pelnas, kuris nėra laikomas sveiką. Tai, savo ruožtu, riboja jų valgyti virtos daržovės ir mišinių. Tačiau naudojant jūros gėrybių elementus, ji tapo tikrai labai paprasta maisto mėgėjams džiaugtis skaniai ir tuo pačiu metu sveiko maisto. Omarų, krevečių, geldutė ir t. t. yra keletas labai populiarus jūros būtybių, kad veikia kaip lėkštelės ingredientų. Omarų uodegų taip pat nustatoma, kad gana skanūs, kai virti tinkamai.
Rengiant arba virimo omarų uodegų gali atrodyti būti lengviau, tačiau ji faktiškai vykdo didelės koncentracijos lygis, kai ne virėjų uodegų. Yra kelios, kurios gali bϋti verdami omarų uodegų. Virėjai gali virinama, grotelės, garo ir net bake uodegų, siekiant Jaukums devouring jūros gėrybės patiekalas.Toliau trumpai buvo išvardytus metodus:
Virinama omarų uodegų: imtis didelių saucepan, kuriame yra vandens. Pridėti ji maždaug 1 šaukštelis druskos, viename litre vandens. Kaip tik vandens prasideda virimo, išskleidžiamajame uodegos per jį ir virinama juos remiantis savo skaičiavimo per 1 uodega būti virinami 1 minutę.Dabar ištekėti vanduo ir tarnauti su pabaigų karšto kartu su sviesto, citrinų sultis arba majonezo.
Garo omarų uodegų: Į apačią, visos, pour maždaug 1 puodelis vandens ir sumaišoma druska, o ji ir virinama turinį. Įterpti lazdelių kiekvienoje omaras išilgine kryptimi. Dėl garuose, jie gali gauti curled. Norėdami to išvengti, įterpiamas lazdas. Imtis su pabaigų ir padėkite ant garais stelažą per visos ir viršelio. Apie 7-8 minučių, garų su pabaigų ir tada nusausinkite jis vandens ir tarnauti jį karšto.
Grotelės omarų uodegų: imtis iš medienos skylutė ir įdėkite juos į omarų uodegų dėl tos pačios priežasties užkirsti kelią jiems curlingu dėl virimo temperatūra. Panašus į virimo ir į šį methodtoo garuose jums reikia imtis su saucepan, pateikti kai kurių vandens jame, sumaišoma druska ir kiekis virti. Kai pamatysite, kad vandens nuožmiai virimo, išskleidžiamajame uodegų, ji ir virėjai 4-5 minučių. Dabar nusausinkite su pabaigų ir kai jie cool, jų vietoje savo nugarą. Ar matote uodegos minkštos viršų apvalkalo? Padalinti it su peiliu išilgai. Pateikti kai kurie sviestu ir citrinų sulčių per mėsa. Nepaisant visų naudojant citrinų sultis ir sviesto, taip pat galite naudoti marinatas citrinų sultys, alyvuogių aliejaus, česnako miltelių, druskos pipirai per mėsa. Tada pažymėkite kevalo puse žemyn padėtį į prieš tai pakaitintas grotelių. Pagal vidutinės trukmės šilumos, grotelės omarų uodegų 7-8 minučių iki minkštimas virsta nepermatomas. Šalinti su pabaigų iš grotelių ir tarnauti karšto citrinų, sviestu ir majonezo.
Bake omarų uodegų: mėgautis geriausia jūros gėrybės Jaukums, galite įkaitinimui 400 laipsnio Farenheito krosnelėje. Skaidyti minkštųjų apvalkalo, kaip jums daryti kartu, kepimo. Ant kepimo padėklo vieta omarų uodegų ir plaštakoje jis sviestu. Dabar bake ji džiovinimo spintoje 8-10 minučių. Dabar tarnauti karšto su citrina gabalas, sviestu arba majonezo.