Pre- ir probiotics yra geras pilvo
Kaip galima pre- ir probiotics vaidmenį sveikatos ir ligų? Galbūt jau valgyti ir girtas abiejų tipų narkotikų be jūsų žinodama ją iškart.
Žarnyno sveikatos:
Žarnynas mano vietoje, virškinimo urmu. Sveiki žarnyno nėra darbo geriau nei žarnų, kad nėra ji taip gerai. Tai didžia dalimi sudėties žarnyno bakterijų, nustato, ar žarnyne likti sveikas. Yra keletas tipų žarnyno bakterijų, ir jei blogas bakterijų yra geras augimo sąlygos, atkurti patys ir sukurti ne tik nevirškinimas, bet ir ligų, kitų kūno dalių.
Prebiotics – maisto bakterijų:
Sveikatos skatinimo žarnyno jau esamas bakterijas žarnyne reikia geros sąlygos, augti ir daugintis. Nes jie pašarų mūsų valgomas maistas, tai iki mus pasirinkti maisto produktų, kad išlaikyti gerą žarnyno bakterijų apsukimus
Prebiotics yra, mokslo vardas yra sėdi ant kelių medžiagų maisto, kuris yra tik šis poveikis. Prebiotics yra maisto produktų, kad skatina augimą, komponentai ir naudingas bakterijų veiklos. Ir todėl prisideda prie geros sveikatos.
Prebiotics pavyzdžiai:
Naudingas bakterijų klestėti kai jie valgo angliavandenių kiekis. Angliavandenių pasiekti bakterijos, jie turi būti indigestible ir ne elastingi žmonių plonoji ώarna. Tokių angliavandenių pavyzdžiai yra kelių tipų FRUKTOOLIGOSACHARIDAI, inulino ir atsparios krakmolo pluošto.
Maisto produktai, kas yra Prebiotics?
FRUKTOOLIGOSACHARIDAI ir inulino yra rasti keletą bendro šakniavaisinės daržovės, pvz., artišokas ir svogūnų visų rūšių, pvz., svogūnų ir česnakų porų. Bananai, šparagų ir cikorijų taip pat būti gerai, ir ypač kviečių. Jungtinėse Amerikos Valstijose prisideda kviečių 70 % inulino suvartojimo. FRUKTOOLIGOSACHARIDAI ir inulino galima išgauti iš šių šaltinių ir pridėta kitų maisto produktų, pvz., krekingo įrenginiai.
Probiotics – maisto produktai, kurių bakterijos:
Dauguma rūšių maisto produktų yra vieno ar kelių tipų bakterijų. Kai kurie gamtoje, o kiti yra papildomas suteikti maisto naujas skonio ar simbolį. Jogurtas yra geras pavyzdys, tai. Jogurtas, fermentuotas su specialios pieno rūgšties bakterijos, kad daro jogurtas thickens ir gauna šviežių skonio. Šis procesas, žmonių buvo žinoma daugiau kaip tūkstantį metų. Kai kurių pieno rūgšties bakterijos buvo įrodyta labai specifinės, skatinti sveikatos savybės. Jie vadinami su probiotics bendrą sąvoką.
Probiotics pavyzdžiai:
Kelių rūšių maisto produktų, kurių sudėtyje yra pieno rūgšties bakterijos, fermentuotas pienas, duona raugo, jogurtas, pieno rūgšties fermentuotas kopūstais, sūris, dešros ir sviesto. Be to, pridėti keletą rūšių maisto produktų ir gėrimų probiotinis pieno rūgšties bakterijos. Norvegija, taikoma Cultura, Biola ir BioQ produktų. Kultūra yra pridedama prie a ir b bakterijų. LGG bakterijų pridedami visi Biola produktai. Be to, Biola pieno su skonio taip pat įtraukiama į a ir b bakterijų. Probiotinis bakterija Lactobacillus reuteri papildomas BioQ produktais.
Poveikis probiotinis bakterijų:
Probiotinis pieno rūgšties bakterijos, papildomas pieno produktų tipų laikoma geriausia dokumentais. Jie yra laikomi turi naudingas sveikatos savybės, įskaitant pagerinti žarnyno judėjimą skaičių ir sutrumpinti laiką, normalizuoti žarnyno florą po kurso antibiotikų. Be to, yra keletas tyrimų rodo, kad vaikų ir pagyvenusių žmonių sveikatos gerinimas, su probiotinis maisto produktų. Žr atskirų straipsnių apie tai.
Sveikatos straipsniai
Sveikatos mokslų
Sveikatos patarimai